Tømning af dødsbo

Gammelt Guld tilbyder opkøb og vurdering af dødsbo.

Vi tilbyder billig og professionel tømning af dødsbo i hele Nordjylland. Vi er klar over at det er en svær tid for de fleste i forbindelse med tømning af et familiemedlems dødsbo. Der er mange praktiske ting der skal tages tages vare på. I en sådan svær tid er service og professionalisme vigtig.

Gammelt Guld har mange års erfaring med rydning af dødsboer. Vi tilbyder totalløsninger hvor vi kan stå for en hele boets rydning. Naturligvis med respekt for og forståelse for de efterladte. Ligesom vi tilbyder vurdering og salg af enkeltdele, som eksempelvis møbler, malerier og smykker.

Nedenfor kan du læse mere om vores services i forbindelse med dødsbo.

Rydning og tømning af dødsbo

Du er velkommen til at kontakte Gammelt Guld ganske gratis og uforpligtende for et tilbud. Send gerne billeder af rum og møbler etc., så kan vi hurtigt danne os et overblik over opgaven. Vi mødes også gerne med jer på adressen for en nærmere inspektion og vurdering af opgaven.

Vi sørger som udgangspunkt for at et dødsbo bliver gjort klar til syn i for eksempel en boligforening eller et boligsalg hos ejendomsmægler. Vi tilbyder som en del af rydning af dødsbo tillige fjernelse af skruer, søm, gardiner m.v. , hvis dette ønskes.

Vi sender jer gerne et tilbud baseret på opgavens omfang.

Vi rydder et dødsbo så bæredygtigt som muligt. Møbler og service der kan genbruges doneres til velgørende formål, tøj doneres til genbrug. Ting der ikke kan genbruges sorteres og bortskaffes på genbrugsplads.

Vores koncept er en totalløsning. Det betyder, at en totalløsning om tømning af et dødsbo kan betragtes som løst, fra det øjeblik den er overdraget til os. Vi har ingen øvre grænser hvad angår størrelse, kvadratmeter eller etager. Vi klarer med andre ord både stort som småt.

Køb af dødsbo

I et dødsbo kan der være så store værdier, at vi betaler for at få lov til at rydde dødsboet. Det kan også være at dødsboets værdier, kan gå lige op med den tid vi skulle bruge på at ryddet dødsboet.

Dødsboet kan også være helt uden værdier, så har vi en rydnings pris for den tid vi bruger for at rydde dødsboet. Prisen på det enkelte dødsbo afhænger af boets kvalitet.

Kontakt os i dag på mail: info@gammelt-guld.dk for et uforpligtende tilbud.

Vurdering af lamper, møbler og smykker fra dødsbo

Ønsker I selv at tømme et dødsbo, men gerne vil videresælge et eller flere møbler, malerier, kunst eller smykker, så kontakt os gerne for et tilbud.

Vi vurdere effekternes værdi og kommer med et tilbud baseret på vores erfaring, udbud og efterspørgsel samt markedsprisen.

Vi vurdere gerne:

Bodeling

Gammelt Gulds hjælper også ved bodeling. Her tilbyder vi vurdering af udvalgte effekter, eller en komplet registrering og vurdering af samtlige effekter.

Vi er klar over at en bodelign kan være en smertlig og svær periode. Gammelt Guld er en uvildig samarbejdspartner der alenen basere en sådan vurdering på markedspris og udbud / efterspørgsel.

Vi tilbyder at foretage vurderingsrapporter til skifteretten, private, revisorer samt advokater til en fast pris.

Kontakt os på telefon 31 38 81 01 eller mail for et uforpligtende tilbud på din opgave.